Inschrijven

Purple START | GEBOREN IN 2019 - 2018 - 2017 - 2016- 2015

Purple START is een opleidingsprogramma dat officieel samenwerkt met RSCA en zich focust op de ontwikkeling van jonge voetballers tussen U5 en U9 (geboortejaar 2019, 2018, 2017, 2016, en 2015) met als hoofddoel elke speler te laten ontwikkelen op individueel niveau.

✔️ Functionele voetbaltechniek in gesloten oefenvormen: dribbelen, kappen, draaien, leiden.

✔️ Aangeleerde techniek in wedstrijdvormen 1v1: creativiteit, uitvoeringssnelheid, omschakeling.

✔️ Breed motorische ontwikkeling: explosiviteit, coördinatie, reactiviteit.

De trainingsessies staan onder leiding van RSCA coaches alsook is de trainingsmethodiek gebasseerd op de jeugdopleiding van RSCA.

Voor meer informatie kan u terecht op www.purplestart.be

Belangrijk: Deelname aan activiteiten georganiseerd door Purple START is geenszins een garantie op toetreding tot de RSC Anderlecht jeugdopleiding.

PURPLE START

BABYMAUVE | GEBOREN IN 2021 - 2020 - 2019 - 2018 - 2017

BABYMAUVE is een initiatief van RSC Anderlecht en Sport4you. Jonge kinderen vanaf 15 maanden, zowel meisjes als jongens, krijgen de kans om vanaf hun eerste stapjes voetbal te ontdekken door middel van psychomotorische oefeningen. De sessies worden georganiseerd door een psychomotoricus of een gespecialiseerde voetbalcoach. Een ouder of begeleider mag mee deelnemen aan de activiteiten. 

Deze eerste kennismakingssessies met voetbal stimuleren de ruimtelijke en temporele capaciteiten van uw kind. BABYMAUVE is specifiek gericht op kinderen van 15 maanden tot 5 jaar. 

De sessies vinden in plaats in sporthal Ceria, de sporthal Erasmus van de ULB, Chalet De Moortebeek, Tubeke en Sint-Pieters-Leeuw. Vanaf januari zullen er ook sessies georganiseerd worden in het Belleheide Center van RSCA Futsal. 

Voor meer informatie kan u terecht op www.sport4you.be.

BABYMAUVE