RSCA Futures spelen in het Lotto Park en Koning Boudewijnstadion

4 beloftenteams die dit seizoen in de tweede klasse van het Belgische profvoetbal zullen spelen. Alle praktische informatie vind je onderaan dit artikel.

Onze jonge talenten zullen hun thuiswedstrijden verdelen over het Lotto Park (5 wedstrijden) en het Koning Boudewijnstadion (6 wedstrijden). 

“We zijn schepen Benoit Hellings en het voltallige stadsbestuur dankbaar voor hun constructieve houding”, zegt Kenneth Bornauw, COO van RSC Anderlecht. “Deze formule maakt het mogelijk om enerzijds de thuiswedstrijden van onze RSCA Futures steeds in Brussel te laten plaatsvinden en anderzijds de grasmat in het Lotto Park in optimale staat te houden voor zowel het A-team als onze beloften."

Brussels schepen van Sport Benoit Hellings is tevreden dat de Stad Brussel een steentje kan bijdragen. “Het Koning Boudewijnstadion zal binnenkort een hele reeks transformaties ondergaan om aan de UEFA-normen te voldoen. Ons stadion moet zijn internationale rol als thuishaven van de Rode Duivels blijven spelen, maar het moet ook zijn regionale rol ten volle spelen door wedstrijden te organiseren van ploegen en clubs binnen het Gewest die een evolutie doormaken.”

RSC Anderlecht grijpt dit nieuw startpunt voor onze jonge talenten ook aan om de Brusselse jongeren dichter bij het voetbal te betrekken. Zo zullen de leden van heel wat sportieve en sociaal-sportieve organisaties uit Brussel de kans krijgen om gratis de wedstrijden van de RSCA Futures bij te wonen. De club zal hiervoor samenwerken met de Stad Brussel en de gemeente Anderlecht.

Wedstrijdschema RSCA Futures:

De eerste thuiswedstrijd, op 14 augustus tegen KMSK Deinze, wordt afgewerkt in het Lotto Park. De volgende drie thuiswedstrijden vinden vervolgens plaats in het Koning Boudewijnstadion. Het volledig programma tot aan de play-offs vind je hieronder.

De wedstrijden van de RSCA Futures zijn inbegrepen in het abonnement voor de eerste ploeg. Op vertoon van hun abonnement zullen fans de wedstrijden kunnen bijwonen. De losse verkoop zal enkel online plaatsvinden.

IK BEN ABONNEE EN WIL DE THUISWEDSTRIJDEN BIJWONEN 

Als abonnee kan je de thuiswedstrijden van de RSCA Futures, in het Lotto Park of in het Koning Boudewijnstadion, gratis bijwonen. Je krijgt toegang tot het stadion op vertoon van je abonnement.

Hou er rekening mee dat niet het hele stadion beschikbaar zal zijn voor de wedstrijden van de RSCA Futures en dat je dus niet noodzakelijk op de plek van je abonnement zal zitten. 

IK BEN GEEN ABONNEE EN WIL DE THUISWEDSTRIJDEN BIJWONEN

Tickets voor de thuiswedstrijden zullen aangeboden worden voor €5 aan iedereen jonger dan 21 jaar. De normale ticketprijs is €15. 

Voor de wedstrijd tegen SK Beveren, op 27 augustus, zullen er ter plaatse geen tickets verkocht worden. Tickets worden enkel online verkocht.

koop hier je tickets voor de eerste thuiswedstrijd 

Lees verder