Inschrijven

Omwille van de massale vraag en het beperkt aantal beschikbare plaatsen, is het NIET mogelijk om spontaan aan te sluiten bij de RSCA jeugdopleiding. De RSCA jeugdopleiding beschikt over een professioneel scoutingsapparaat dat talent op een objectieve manier in kaart brengt en mogelijks rekruteert.

Echter werkt RSCA samen met 2 voetbalschooltjes die aan niet-RSCA spelertjes eenzelfde opleidingsfilosofie aanbiedt :

GEBOREN IN 2013 - 2012 - 2011 | TFC2020

TFC2020 is een voetbalschool dat officieel samenwerkt met RSC Anderlecht en wekelijks specialisatietrainingen geeft met als doel de bewegings- en voetbalvaardigheden van elk individu te verbeteren met innovatieve oefenstof. Deze sessies zijn aanvullende trainingen op de sessies in je club, onder leiding van gepassioneerde en hoog opgeleide jeugdcoaches.

Hoewel TFC2020 officieel samenwerkt met RSC Anderlecht (oefenstof en coaching) en de trainingen doorgaan op de RSCA jeugdacademie is het geenszins een poort naar de opleiding. De RSCA-jeugdrecrutering en technisch verantwoordelijken zijn daarvoor de enige bevoegden.

Het aangeboden trainingsprogramma houdt rekening met de trends binnen het moderne voetbal en is specifiek gericht op de doelgroep U9 tot U11 (2013 - 2012 - 2011).

  • Perfectioneren van basistechnieken (gerichte controles, dribbels, bilaterale passing en trapvormen, creativiteit, …)
  • een verzorgde coördinatie (wendbaarheid, snelheid, …)
  • het cognitieve aspect (aandacht, concentratie, spelintelligentie, …)

Voor meer info kan u terecht op: www.tfc2020.com.

TFC

GEBOREN IN 2016 - 2015 - 2014 - 2013 | Purple START

Purple START is een opleidingsprogramma dat officieel samenwerkt met RSC Anderlecht en zich focust op de ontwikkeling van jonge voetballers tussen U6 en U9 (geboortejaar 2016, 2015, 2014, 2013) met als hoofddoel elke speler te laten ontwikkelen op zowel technisch (voetbal) als breedmotorisch (coördinatief) vlak. De trainingsessies staan onder leiding van RSCA coaches alsook is de trainingsmethodiek gebasseerd op de jeugdopleiding van RSCA.

Voor meer informatie kan u terecht op www.purplestart.be.

Belangrijk: Deelname aan activiteiten georganiseerd door Purple START is geenszins een garantie op toetreding tot de RSC Anderlecht jeugdopleiding.

PURPLE START