Academy Manager Kevin Vermeulen verlaat RSC Anderlecht

Na 17 seizoenen verlaat Academy Manager Kevin Vermeulen RSC Anderlecht. De club is Kevin Vermeulen dankbaar voor zijn inzet en bijdrage aan de jeugdopleiding van RSCA.

Kevin begon zijn carrière als jeugdcoach bij Dilbeek Sport en jeugdcoördinator bij White Star Woluwe, voordat hij in 2006 naar Neerpede kwam. Hij evolueerde van jeugdcoach naar de rol van Project- en Academy Manager, waarin hij nauw samenwerkte met Jean Kindermans.

In zijn rol als Academy Manager leidde Kevin de scouting & rekrutering en de educatieve en operationele cel van de jeugdopleiding. Met de uitrol van het Purple Talents-programma en de ontwikkeling van het scoutingssysteem droeg Kevin bij aan de professionaliteit en de groei van onze jeugdopleiding. Dit onder meer met de ontwikkeling en ontbolstering van talenten zoals Romelu Lukaku, Youri Tielemans en Jeremy Doku tot gevolg.

In het kader van de nieuwe structuur van de Academy zijn er constructieve gesprekken gevoerd met Kevin over de toekomstige werking. Na zorgvuldig overleg is besloten om na een lange en succesvolle samenwerking elk onze eigen weg te gaan.

De club wenst zijn dankbaarheid te getuigen aan Kevin voor zijn jarenlange inzet voor onze jeugdopleiding, en wenst hem al het beste voor de toekomst.

Lees verder