Tristan Degreef tekent nieuw contract bij RSC Anderlecht

Tristan Degreef zette zonet zijn handtekening onder een nieuw contract bij RSC Anderlecht. De 18-jarige Leuvenaar verbindt zich tot juni 2026 aan de club.

‘Tri’ sloot aan bij onze U10 in 2014. Hij maakte er indruk op zijn coaches bij de RSCA Belfius Academy en tekende in juli 2021 zijn eerste profcontract.

Jarenlang speelde Tristan vooral centraal op het middenveld. Vandaag is hij vooral terug te vinden op de flank, waar hij met zijn dribbelkwaliteiten en zijn vermogen om doelpunten en assists af te leveren nog beter tot zijn recht komt.

Dit seizoen speelde Tristan zowel met de U18, die als tweede eindigde in hun competitie, als met de RSCA Futures, waarmee hij in 8 wedstrijden in actie kwam in de Challenger Pro League. Met zijn lef en zijn technische kwaliteiten liet hij geen enkele supporter onberoerd. 

Volgend seizoen zal Tristan dan ook voluit zijn kans mogen gaan bij de RSCA Futures.

CEO Sports Jesper Fredberg“Tristan heeft een erg interessant profiel. Hij heeft alle technische kwaliteiten en is een intelligente speler. Hij heeft zijn eerste stappen in het profvoetbal goed verteerd, het is nu aan hem om de volgende stappen in zijn ontwikkeling te zetten. Hij zal volgend seizoen alvast een belangrijke troef zijn voor onze RSCA Futures.”

Proficiat, Tristan.

Lees verder